Skip to navigation
office@hemarom-chiron.ro      +4 0256 210 327     

CHIRON este Furnizorul Nr. 1 al Grupului BOSCH

CHIRON-WERKE & Co KG a fost distins cu statutul de „furnizor preferat” al Grupului Bosch pentru a doua oară consecutiv din 2006. Certificatul a fost prezentat oficial la consiliul de administrație și conturile cheie în Tuttlingen pe 14.07.2011.chiron-este-furnizorul-preferat-pentru-bosch

Robert Bosch GmbH apreciază colaborarea de succes remarcabil cu Chiron în trecut și potențial în viitor.

Bosch confirmă calitatea superioară și performanță oferita de CHIRON. Ca parte a unui audit, auditorul CHIRON impresionat cu înțelegerea lor a strategiei de afaceri, managementul comenzilor, calitatea produselor și îmbunătățirea sistemelor de eco-funcționale, în termeni de procese și costuri. Pentru Bosch, acestea sunt cerințe importante pentru cooperarea îndeaproape cu furnizorii de lungă durată, și se confruntă cu provocări ale viitorului.

Directorul general al „CHIRON Dr. Dirk Prust:” Pentru noi toți, acest premiu nu este doar o apreciere a performanței cuiva, ci, de asemenea, motivația pentru toți angajații CHIRON și realizarea noastră a acestui nivel înalt de calitate, cu cooperarea la toate nivelurile societății.

mail

Facebooktwittergoogle_pluspinterestyoutubevimeoflickr

Comments:0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?