Skip to navigation

­čôžoffice@hemarom-chiron.ro ­čô× +4 0256 210 327

CHIRON este Furnizorul Nr. 1 al Grupului BOSCH

CHIRON-WERKE & Co KG a fost distins cu statutul de „furnizor preferat” al Grupului Bosch pentru a doua oar─â consecutiv din 2006. Certificatul a fost prezentat oficial la consiliul de administra╚Ťie ╚Öi conturile cheie ├«n Tuttlingen pe 14.07.2011.chiron-este-furnizorul-preferat-pentru-bosch

Robert Bosch GmbH apreciaz─â colaborarea de succes remarcabil cu Chiron ├«n trecut ╚Öi poten╚Ťial ├«n viitor.

Bosch confirm─â calitatea superioar─â ╚Öi performan╚Ť─â oferita de CHIRON. Ca parte a unui audit, auditorul CHIRON impresionat cu ├«n╚Ťelegerea lor a strategiei de afaceri, managementul comenzilor, calitatea produselor ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirea sistemelor de eco-func╚Ťionale, ├«n termeni de procese ╚Öi costuri. Pentru Bosch, acestea sunt cerin╚Ťe importante pentru cooperarea ├«ndeaproape cu furnizorii de lung─â durat─â, ╚Öi se confrunt─â cu provoc─âri ale viitorului.

Directorul general al „CHIRON Dr. Dirk Prust:” Pentru noi to╚Ťi, acest premiu nu este doar o apreciere a performan╚Ťei cuiva, ci, de asemenea, motiva╚Ťia pentru to╚Ťi angaja╚Ťii CHIRON ╚Öi realizarea noastr─â a acestui nivel ├«nalt de calitate, cu cooperarea la toate nivelurile societ─â╚Ťii.

Facebooktwitterpinterestyoutubevimeoflickr

mail

Comments:0

Las─â un r─âspuns