Skip to navigation

­čôžoffice@hemarom-chiron.ro ­čô× +4 0256 210 327

Cel mai rapid schimbator de scule din lume oferit de CHIRON

 

cel-mai-rapid-schimbator-de-scule-cnc-chiron2

CHIRON este lider pe piata in centre CNC de prelucrare verticale, in termeni de viteza, modularitate, precizie si solutii la cheie.

Atentia noastra la detalii se aplica la intreaga gama a produselor noastre. CHIRON aduce de asemenea viteza de reactie mai rapid decat concurenta noastra, mai repede pe piata si mai repede in procesul de productie, service, intretinere, care defineste sloganul nostru „Avans in secunde”.

Gama larga de produse CHIRON oferta o solutie perfecta pentru aproape orice activitate. Centrele CNC deprelucrare CHIRON sunt fabricate in productia de serie la fabrica noastra, dar pot fi modificate pentru o sarcina individuala datorita designului modular. O selectie mare de optiuni sunt de asemenea disponibile pe masinile noastre.

CHIRON se bazeaza pe experienta bogata din dezvoltarea┬ácentrelor CNC de prelucrare┬ápentru a include sinergii care ne permit sa acoperim mai multe industrii. Utilizarea celui mai rapid sistem de schimbare a sculei din lume, solutiile noastre globale de productie cu sistem de automatizare integrat de prelucrare de bara si profile, CHIRON se poate ocupa de tot. Aceasta este baza pentru sloganul nostru „Secunde in fata”.

Prezentare cel mai rapid schimbator de scule din lume – VIDEO

Comments:0

Las─â un r─âspuns

Avans in secunde

Updated on 2014-07-07T10:26:16+00:00, by hemsrv57.