Skip to navigation

­čôžoffice@hemarom-chiron.ro ­čô× +4 0256 210 327

Masini unelte cu comanda numerica CNC CHIRON second hand

Masini unelte second hand CHIRON

In cadrul grupului CHIRON, compania CMS este specialistul pentru centrele de prelucrare second hand cu comanda numerica CNC de la CHIRON si STAMA.

CMS nu numai ca ofera cea mai mare selectie de masini second hand in intreaga lume pentru aceste marci internationale. La cerere, clientii CMS pot beneficia de aceleasi servicii oferite clientilor de masini noi ale grupului CHIRON.

Pe langa cumpararea si vanzarea de masini second hand, CMS este deasemenea partenerul dumneavoastra pentru leasing, cautarea si achizitionarea, precum si modernizarea centrelor de prelucrare CHIRON si centre de prelucrare STAMA.

De ce sa cumparati un CNC second hand de la CMS:

  • CMS este cel mai mare specialist orientat doar catre masini second hand ale marcilor CHIRON si STAMA;
  • CMS este o companie subsidiara a grupului CHIRON;
  • CMS are infrastructura si resursele de personal pentru testarea si revizia utilajelor second hand;
  • CMS are acces direct la piese originale, desene si documentatie;
  • CMS verifica functiile si precizia geometrica folosind cele mai moderne metode, asa cum este normal pentru centrele CNC noi.
  • Daca este cerut, CMS se poate ocupa de transport iar punerea in functiune a centrelor second hand in Romania, se realizeaza de catre reprezentanta CHIRON, SC HEMAROM SERVICE SRL.

Calitate prin calificare

La CMS specialistii nostrii sunt specializati constant pentru constructia masinilor, automatizari, control si software pentru a garanta o calitate constanta – ne ocupam de la evaluarea si analiza starii, la repararea si intretinerea de masini second hand.

Modernizare centre cu comanda numerica CNC

Hala de reconditionare a centrelor CNC CHIRON

Cand oamenii experimenteaza lucruri noi, ei devin mai intelepti si mai interesati. Din pacate acest lucru nu se aplica in cazul CNC-urilor. Acest lucru este normal, dar este departe de a fi dorit daca performantele centrului dumneavoastra nu mai indeplineste sarcini noi. Pentru a creste productivitatea si a asigura valoarea masinii dvs. specialistii nostri sunt incantati sa va ofere consiliere cu privire la cea mai buna configuratie si sa execute comanda in functie de cerintele dumneavoastra specifice.

Retehnologizare CNC-uri

Pentru retehnologizare se folosesc doar piese originale de la CHIRON sau STAMA.

CMS are acces la desene, documentatie si accesorii originale precum si solutii de la furnizori terti care pot fi instalate sau anexate mai tarziu.

Prin urmare puteti fi sigur ca centrul dumneavoastra de prelucrare va produce profitabil si mai mult decat era de asteptat.

Pentru mai multe informatii, puteti completa formularul de contact, sau puteti folosi numerele de telefon 0256.210.327 si 0730.614.704

Comments:0

Las─â un r─âspuns

Masini unelte second hand

Updated on 2014-07-23T11:56:23+00:00, by hemsrv57.